Markt van Torremolinos

Iedere donderdag is er van 10:00 tot 14:00 een markt in Torremolinos. Ontdek op deze pagina alles over de markt.

Wanneer en waar is de markt van Torremolinos?

De markt in Torremolinos is een algemene markt waar van alles te koop is. Eten, vers eten, vis, vlees maar ook algemene hebbedingetjes. Horloges, sierraden, etcetera. Er is van alles te koop. Er zijn dan ook 230 kraampjes. Het is een vrij grote markt. Hieronder beantwoorden wij de algemene vragen.

Op welke dagen en van wanneer tot wanneer? Iedere donderdag van 10:00 tot 14:00?

In welke maanden? In principe het hele jaar door. Soms valt de markt samen met de vakantie's en dan kan het stadhuis de markt annuleren.

Wat vind je er zoal? Van alles. Groente en fruit, kleding, schoenen, tassen, decoratie, cosmetica, en diensten zoals kleding en schoenreparatie.

Waar is de markt van Torremolinos? De markt van Torremolinos is ten noorden van de snelweg, op het feriaterrein van Torremolinos, naast de plaza de Torros. Je kunt op Google ook 'vlooienmarkt Torremolinos' intypen, of 'Rastro Torremolinos'. Hieronder vind je de locatie van de markt van Torremolinos terug op een kaartje.

Hoe kom ik daar? Je kunt er met de auto goed heen. Ook kun je er komen door bus L-1 te nemen. Vraag de buschauffeur voor meer informatie.

markt torremolinos