Uitgaan in Torremolinos

Als je uit wilt gaan in Torremolinos, waar ga je dan heen? Wat zijn de beste plekken om uit te gaan en waar speelt het nachtleven in Torremolinos zich eigenlijk af? 

Uitgaan in Torremolinos

Torremolinos is een geweldige plek om een mooie strandvakantie te houden. Je kunt er ook goed uitgaan! Uitgaan in Torremolinos is een van de meest ingetypte zoekresultaten op Google. Waar kun je echter het beste uitgaan, en op welke plekken vind je de beste barretjes?

De grotere indoor clubs zijn er niet in Torremolinos. Het zijn meer bars en pubs. Wil je dit wel? Dan zul je naar het zogenaamde 24-hours square (plaza Solymar) moeten gaan, vlakbij de haven van Benalmádena. Dit is dichtbij Torremolinos. Ook vlakbij dit plein (in het deel dat net Torremolinos is) ligt Styles Music Bar. Hier moet je heen als je echt voor een avond karaoke gaat.

Barretjes / pubs zijn er zeker wel! De meeste liggen in de wijk Bajondillo, tussen Punta de Torremolinos en plaza de la Independencia. Dit is ook in de buurt van treinstation 'Torremolinos'. Hier zul je veel bars vinden, een avond voor vermaak. Gegarandeerd gezellige barretjes met terrasjes buiten en warme temperaturen!

uitgaan torremolinos
cafe boomerang torremolinos

Cafe Boomerang

Cafe Boomerang is een van de bekendste bars om uit te gaan. Het is volgens velen zelfs de nr. 1 uitgaansgelegenheid. De bar ligt in El Romeral, vlakbij Punta de Torremolinos, Nu is een bepaalde uitgaansgelegenheid natuurlijk niet bij uitstek de beste locatie voor iedereen, maar dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt is wel duidelijk. De eigenaars Jill en David verzorgen iedereen goed, er is een groot terras en is onder de Nederlanders een begrip. Het is op de meeste dagen open van 19:00 tot 00:00. Vrijdagavond gaat het door tot 02:00 en zondag is cafe Boomerang in Torremolinos zelfs 24 uur open!

De naam Boomerang heeft misschien te maken met het feit dat de meeste mensen de bar 1 keer bezocht hebben, en toch wel weer terug willen. Hoewel de bar bekend staat als een homovriendelijke bar, is de bar natuurlijk voor iedereen toegankelijk.

Styles Music Bar Torremolinos

De Styles Music Bar is een iconische bar in Torremolinos. De bar ligt vlakbij de haven van Benalmádena, maar wel in Torremolinos (2e rij van het strand). Er heerst hier een soort huiskamergevoel. De bar is op sommige maandagen geopend van 09:00 tot 17:00, en op sommige maandagen gesloten. Het beste kun je even op de facebookpagina kijken van Styles Bar Torremolinos. De andere dagen van de week is de bar geopend van 21:00 tot 02:00 en soms zelfs tot 04:00. Het feestje bij Styles Music Bar gaat dus door tot diep in de nacht. Styles Music Bar staat bekend als de beste karaokebar van Torremolinos. De eigenaren zorgen ervoor dat iedereen zich thuisvoelt. De bar staat ook niet voor niets op nr. 2 in de categorie uitgaan in Torremolinos. Hoewel het dus elke avond/nacht wel feest is door middel van karaoke, is iedere avond toch weer anders.

styles music bar torremolinos
flamenco torremolinos

Taberna Flamenca Pepe Lopez

Taberna Flamenca Pepe Lopez is een bar vlakbij Plaza de la Independencia in Torremolinos. De bar heeft een goede ligging en biedt echte flamenco shows aan. De shows starten rond 22:00, en de kosten zijn zo'n €32. De bar heeft geen facebookpagina of iets dergelijks maar is wel verkozen tot een van de beste plekken om uit te gaan in Torremolinos.

Taberna Flamenca Pepe Lopez is niet de typische bar of club die je verwacht. Je gaat hier echt heen om een culturele avond uit. Een week in Torremolinos / regio Málaga zonder een flamencoshow te zien kan natuurlijk echt niet!

Tina's Pub

Tina's Pub of New Tina Bar's is een bar vlakbij Plaza de la Independencia in Torremolinos. De bar is open van 20:00 tot 03:00 en soms 04:00, iedere avond / nacht! Hoewel de bar in de winter meestal gesloten is, is het 's zomers altijd feest! Vooral tijdens voetbalwedstrijden (Engelse Premier League, Champions League en EK's / WK's) is Tina's Pub erg populair.

Tina's Pub in Torremolinos zou omschreven kunnen worden als een Engelse bar. De bar is in de categorie uitgaan in Torremolinos de nr. 3.

Tina's pub in 2014
Tina's pub in 2014
viking bar torremolinos

Viking Bar

Naast het treinstation van Torremolinos ligt Viking Bar. Dit is, zoals de naam al suggereert, de favoriete uitgaansgelegenheid voor Scandinaviërs. De bar is iedere dag open van 19:30 tot 03:00, maar openingstijden kunnen natuurlijk variëren. De bar staat bekend om de goede prijzen en de goede cocktails!